Zoek
Sluit dit zoekvak.

Podcast #08. Wat is een mooie leeftijd om met bijenhouden te beginnen?

In deze podcast:

Wat is een mooie leeftijd om met bijenhouden te beginnen?

 

Bijenhouden is een #ambacht die vroeger vaak van generatie op generatie in de familie werd doorgegeven (ja, ook de dochters!)

In onze 8de podcast leggen we je uit wat een mooie leeftijd is om met #imkeren te beginnen en hoeveel tijd je aan deze, voor vele tegenwoordig, #hobby per week zoal besteed.

Daarbij een ook feestelijke #Mocktail met onze eigen Italiaanse honingsiroop uit #De Honingpot Keuken. Wil je deze ook proeven geef je dan op voor onze eerste proeverij  van 2024 op zaterdag 10 februari met allerlei hapjes rondom het thema Valentijnsdag.

Wij zijn Susanne en Peter Ramselaar, twee gepassioneerde imkers met meer dan 15 jaar ervaring. Susanne is ook een gecertificeerde bijenteeltlerares die veel weet over het gedrag en de gezondheid van bijen. Wil je meer weten over honingbijen en onze imkerij? Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal en mis geen enkele aflevering. We horen ook graag wat je van deze vlog vindt, dus laat een reactie achter met je vragen of suggesties voor toekomstige onderwerpen. En als je deze vlog leuk vond, deel hem dan met je vrienden die ook van bijen, honing en de natuur houden. Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.

De instructies voor de Mocktail kan je vinden in de playlist De Honingpot Keuken van dit youtube kanaal.

Voor meer informatie over onze imkerij bezoek dan onze website https://dehoningpot.info

Onze honing en andere bijenproducten kan je vinden op https://dehoningpot.info/winkel/

Op Facebook: https://www.facebook.com/ImkerijDeHoningpot/

Op Instagram: https://www.instagram.com/dehoningpot/

Video-editing software https://www.canva.com

De foto van het Nederlands landschap konden we vinden op https://www.pixabay.com

Podcast #08 – 2023.

Deel dit bericht